Dubbelconcert op verzoek

Op deze site tref je alle informatie aan over reeds gehouden verzoekconcerten in de Kandelaarkerk in Heemse en eventuele komende
concerten. 

----------------------------------------------------------------------------
SAMENZANG VERZOEKCONCERT 21 november a.s.

Zondagavond 21 november aanstaande zal er van 20-21 uur een live Samenzang Verzoekconcert worden gehouden.

Zoals eerder gemeld willen we daar graag samen met jullie de mooiste liederen van de afgelopen drie concerten ten gehore brengen. En we hoopten het al van harte, dit kan nu met publiek en met samenzang, dus jullie zijn van harte welkom!

De kerkzaal is open vanaf 19.15, we kunnen met de huidige regels maximaal 500 bezoekers verwelkomen dus wees op tijd, vol = vol!

Via het formulier onderaan deze pagina kan u verzoeken voor samenzang-liederen achterlaten. Eventuele sponsor-verzoeken zijn ook meer dan welkom via deze site, alsmede opmerkingen naar aanleiding van dit concert of eerdere concerten.

Het Samenzang Verzoekconcert zal op 21 november tevens live worden uitgezonden via de site van onze kerk en het YouTube kanaal van de GKV Heemse. De opbrengst van dit Samenzang Verzoekconcert
 collecte/QR-code en sponsoring) komt ten goede aan Giro di Kika 2022 en dan specifiek aan het team Passione di Jurre di Kika (https://www.girodikika.nl/passione-di-jurre-di-kika). Tijdens deze Giro worden uitdagende etappes gefietst door het team in de Dolomieten. Dit om geld bij elkaar te fietsen en in te zamelen voor nog meer wetenschappelijke onderzoeken met als ultieme doel Kinderen Kankervrij te krijgen!

We zien jullie verzoeken voor het Samenzang Verzoekconcert graag tegemoet en hopelijk tot 21 november!

Hartelijke groet, mede namens Annamiek Moes, Iris Meems en Klaas Jan Pullen, Brent Hulzebosch, Gerti Meerholz, Berjan Schröer en Erik Meems.

P.S.: Terugkijken en -luisteren van de drie afgelopen Online concerten kan nog steeds via:

6 februari 2021: https://youtu.be/m0pCuU4YvwI
20 maart 2021: https://youtu.be/TEP-QWpJObA
19 juni 2021: https://youtu.be/_YDtFnvhS5Q

Dagelijks Woord

Er is jou, mens, gezegd wat goed is, je weet wat de HEER van je wil: niets anders dan recht te doen, trouw te betrachten en nederig de weg te gaan van je God. -- Micha 6:8