Verzoekconcert Heemse

Donatie met givt voor benefietconcert

Op deze site tref je alle informatie aan over reeds gehouden verzoekconcerten
in de Kandelaarkerk in Heemse en eventuele komende concerten. 

----------------------------------------------------------------------------

 

Volgende concert: LIVE VERZOEKCONCERT MET SAMENZANG zaterdag 2 april 2022 a.s.
 
Het volgende LIVE Verzoekconcert hopen we te houden op zaterdag 2 april 2022 a.s., met zowel luisterliederen als live Samenzang! De kerkzaal (Kandelaarkerk, Weidebuurt 2 in Heemse) is open vanaf 19.15 uur, vol=vol, het concert begint om 20.00 uur. Welkom!!
 
Dit Verzoekconcert zal worden uitgezonden op woensdag 6 april a.s. om 20.00 uur via de volgende link: https://youtu.be/DInk_D9QcNI
 
De opbrengst van dit Verzoekconcert zal 50/50 ten goede komen aan onze Kerk en Oekraïne. We zijn enerzijds blij en dankbaar dat we gebruik kunnen maken van de prachtige middelen van onze eigen kerk en anderzijds willen we graag onze medemensen in het getroffen Oekraïne ondersteunen en helpen.
 
Dank ook voor jullie mooie reacties en verzoeken die nog steeds binnenkomen.
Dat kan nog steeds! Geef uw mening, tips, verzoeken voor liederen of sponsoring door via onderstaand formulier. Verzoeken voor het concert van 2 april ontvangen we graag uiterlijk zondag 27 maart a.s.
 
Het thema zal (net als het verzoekconcert van 20 maart 2021) ‘richting Pasen’ zijn dus als u mooie verzoeken heeft rondom dat thema (of andere mooie liederen, van Psalmen, Gezangen tot Opwekking, Sela en Johannes de Heer), geef ze op! En uiteraard zijn ook uw buren, vrienden, kennissen, familie enzovoorts hartelijk uitgenodigd om verzoeken in te leveren en aanwezig te zijn en mee te zingen bij het concert op 2 april.
 
Ook mooi om nog even terug te kijken op het afgelopen jaar, wat een rijkdom om op deze manier 4 Online Concerten te mogen geven. Inmiddels zijn de vier concerten samen meer dan 14.000 keer bekeken……..
De concerten van 2021 zijn nog steeds terug te luisteren en kijken via de volgende linkjes:
 
21 november 2021: https://youtu.be/VWm7erJntv8
 
Via deze weg willen we ook nogmaals iedereen bedanken die een donatie heeft gedaan naar 1 van de goede doelen van het afgelopen jaar. Ook de sponsoren willen we hartelijk danken voor hun bijdragen. Dankzij jullie giften en sponsoring is er bijna 600 Euro overgemaakt naar de Kerk, meer dan 1000 Euro naar Stichting Red een Kind en bijna 400 Euro naar de Zomerreis vanuit Heemse naar Roemenie, prachtig! En is er in totaal (via Givt, bank of rechtstreeks naar https://www.girodikika.nl/passione-di-jurre-di-kika) meer dan 3.000 Euro overgemaakt naar dit prachtige KiKa-doel!
 
Op deze site zal ook info over eventuele volgende concerten te vinden zijn, hou de site dus in de gaten.
 
Nogmaals dank voor jullie belangstelling en het luisteren/kijken en hopelijk tot 2 april live tijdens het concert in de Kandelaarkerk, of 6 april tijdens de uitzending!
 
Hartelijke groet, 
 
Brent Hulzebosch
Erik Meems
Iris Meems
Gerti Meerholz
Annamiek Moes
Klaasjan Pullen
Berjan Schroer

Preek Rooster

02 okt 2022 09:00
Br. A.J. Mooibroek
02 okt 2022 11:00
Br. A.J. Mooibroek
02 okt 2022 14:30
Ds. J.H. Dunnewind
09 okt 2022 09:00
Ds. Samuel Bagchi Sony
09 okt 2022 11:00
Ds. Samuel Bagchi Sony
09 okt 2022 14:30
Heij/dres/dunn
interactief met zn drieen

Activiteiten

Geen evenementen

Dagelijks Woord

En wat jullie dan in mijn naam vragen, dat zal ik doen, zodat door de Zoon de grootheid van de Vader zichtbaar wordt. Wanneer je iets in mijn naam vraagt, zal ik het doen. -- Johannes 14:13-14