Verzoekconcert Heemse

Op deze site tref je alle informatie aan over reeds gehouden verzoekconcerten in de Kandelaarkerk in Heemse en eventuele komende
concerten. 

----------------------------------------------------------------------------

VERZOEKCONCERTEN Kandelaarkerk Heemse 

We hopen dat u weer heeft kunnen genieten afgelopen zondag 21 november!
Dank voor het kijken en luisteren, we vonden het weer mooi om te doen.
 
Ook mooi om terug te kijken op het afgelopen jaar, wat een rijkdom om op deze manier 4 Online Concerten te mogen geven. Inmiddels zijn de vier concerten samen meer dan 13.000 keer bekeken……..En ja, we hopen dat het volgende concert niet alleen online is maar ook dat jullie live erbij kunnen zijn om mee te zingen!
 
Dank ook voor jullie mooie reacties en verzoeken die nog steeds binnenkomen.
Dat kan nog steeds! Geef uw mening, tips, verzoeken voor liederen of sponsoring door via onderstaand formulier.
 
De concerten van februari, maart, juni en november zijn nog steeds terug te luisteren en kijken via de volgende linkjes:
 
21 november 2021: https://youtu.be/VWm7erJntv8
 
Via deze weg willen we ook nogmaals iedereen bedanken die een donatie heeft gedaan naar 1 van de goede doelen van het afgelopen jaar.
Ook de sponsoren willen we hartelijk danken voor hun bijdragen. Dankzij jullie giften en sponsoring is er bijna 600 Euro overgemaakt naar de Kerk, meer dan 1000 Euro naar Stichting Red een Kind en bijna 400 Euro naar de Zomerreis vanuit Heemse naar Roemenie, prachtig! En op het moment van schrijven, twee dagen na het concert van 21 november, is er in totaal (via Givt, bank of rechtstreeks naar https://www.girodikika.nl/passione-di-jurre-di-kika) nu al meer dan 3.000 Euro overgemaakt naar dit prachtige KiKa-doel!
 
Op deze site zal ook info over eventuele volgende concerten te vinden zijn, hou de site dus in de gaten.
 
Nogmaals dank voor jullie belangstelling en het luisteren/kijken en hopelijk tot ziens!
 
Hartelijke groet, mede namens Annamiek Moes, Iris Meems en Klaas Jan Pullen, 
 
Brent Hulzebosch, Gerti Meerholz, Berjan Schroer en Erik Meems.

Dagelijks Woord

Ik heb u lief, HEER, mijn sterkte, HEER, mijn rots, mijn vesting, mijn bevrijder, God, mijn steenrots, bij u kan ik schuilen, mijn schild, kracht die mij redt, mijn burcht. -- Psalmen 18:2-3