Evangelisatie

Evangelisatiecommisse
Voor meer informatie of vragen, bel of mail één van ons.
Caroline Hulleman Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Jeanine Hofsink Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Evelyn Tamminga Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Project Beerze
Al ruim dertig jaar maakt het evangelisatieproject in Beerze deel uit van de plaatselijke vakantie-omgeving. Niet als onderdeel van één van de drie campings die Beerze rijk is, maar met een eigen terrein en een eigen geluid.

Dat eigen geluid heeft een bijzondere aantrekkingskracht op voornamelijk jongeren. Zij komen drie weken lang zelf naar het terrein.

Met de gasten wordt een vriendschap opgebouwd. In de wintermaanden, wanneer 'Beerze' ver weg lijkt, onderhouden teamleden en gasten contact met elkaar.

Voor de ondersteuning is een belangrijke rol weggelegd voor de gemeenten van Mariënberg en Hardenberg-Heemse. De gemeenteleden zorgen elke dag voor een warme maaltijd, en dragen zorg voor de faciliteiten. Daarmee weet het project zich gedragen door een levend geloof onder de ondersteunende gemeenten.

Om een beeld te krijgen van ons project kan deze website je een eindje op weg helpen door de foto’s, verhalen en andere informatie te bekijken die erop staan. Deze geven echter maar een kleine afspiegeling van wie we zijn en wat we doen. Ik zeg: Beleef het met ons mee!

Klik hier voor meer informatie

Beleef Dabar, Evangelisatie en Recreatie.
De gereformeerde organisatie Dabar zendt jongeren vanaf 18 jaar uit om het geloof in Jezus Christus voor te leven en uit te dragen aan de campinggasten in Nederland. Net als de bekende vereniging E&R, rust Dabar christelijke jongeren toe tot een missionaire levensstijl. Jaarlijks gaat het bij Dabar om zo’n 450 jongeren, die werken op meer dan 20 campings, waaronder de Vechtvallei in Diffelen.

Op dit moment bestaat de plaatselijke commissie van Dabar uit leden van de PKN en de christelijk gereformeerde kerk en zijn we op zoek naar een commissie lid van onze gemeente.
Het bestuur van Dabar regelt allerlei zaken rondom het project , zij vergaderen 1 x per 6 weken.

Wilt U of wil jij het werk van Dabar ondersteunen als commissie lid? Graag zien we jullie reactie tegemoet.

Zie ook www.dabarwerk.nl

Preek Rooster

21 apr 2024 09:00
Ds. D.S. Dreschler
21 apr 2024 11:00
Ds. D.S. Dreschler
21 apr 2024 14:30
Ds. R.P. Heij
28 apr 2024 09:00
Ds. J.H. Dunnewind
28 apr 2024 11:00
Ds. J.H. Dunnewind
28 apr 2024 14:30
Ds. D.S. Dreschler

Activiteiten

03 mei 2024 20:15
Kampvuur avond
Vuur - muziek - aanbidding - koffie/thee - chocolademelk - bijbel - marsmellows - gebed - verbinding - hapje - drankje

Alles is mogelijk voor wie geloofd

Neem gerust iemand en/of je muziekinstrument mee.
Info 06-111863535 / 06-12868437

Dagelijks Woord

Genade zij u en vrede van hem die is, die was en die komt, en van de zeven geesten voor zijn troon, en van Jezus Christus, de betrouwbare getuige, de eerstgeborene van de doden, de heerser over de vorsten van de aarde. Aan hem die ons liefheeft en ons van onze zonden heeft bevrijd door zijn bloed, die een koninkrijk uit ons gevormd heeft en ons heeft gemaakt tot priesters voor God, zijn Vader – aan hem komt de eer toe en de macht, tot in eeuwigheid. Amen. -- Openbaring 1:4-6